Fonaments de l'Anàlisi Econòmica

 
   
 
  UFAE » Departament » Institucions d'Investigació Afiliades
 

 

Institucions d'Investigació Afiliades
 
   
 
CODE
 
 
El Centre per a l'Estudi d'Organizacions i Decisions en Economia (CODE) està ubicat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, i va ser creat l'any 1995 amb l'objectiu de promoure la investigació d'alta qualitat en el camp de la teoria de les decisions econòmiques i de les organitzacions. Des de l'inici de les seves activitats, el principal objectiu de CODE ha estat el proveir un entorn d'excel·lència en la recerca, mesurat per estàndars internacionals de qualitat científica.
 
 
 
MOVE
 
 
MOVE (Mercats, Organitzacions i Vots en Economia) és un nou institut de recerca en l'Àrea d'Economia, ubicat al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona. MOVE fa investigació de frontera en les àrees de Governança, Economia Quantitativa, Economia de la Ciència i Innovació, i Immigració i Desenvolupament.
 
 
MOVE contribueix activament a la visió compartida de consolidar Barcelona com a capital europea de la recerca en Economia, i com a pol d'atracció d'estudiants i d'investigadors internacionals.
 

 


© Fonaments de l'Anàlisi Econòmica (UFAE/UAB/SPAIN)